Webshop

Wij zijn dagelijks bezig om titels toe te voegen aan onze webshop. Kun je iets (nog) niet vinden, stuur dan een berichtje met jouw zoeklijstje naar info@stripsenzo.nl of ga naar onze webshop op Catawiki.

Inschrijven Toenga integraal – compleet, met cassette

Net zoals Dark Dragon Books met de complete reeks Ramiro deed, zal het ook de productie aangaan van Toenga, de prehistorische reeks van Edouard Aidans die in 1962 voor het eerst in het weekblad Kuifje opdook. De complete reeks (17 verhalen) zal in het voorjaar van 2020 in 5 luxe-integrales verschijnen die in een verzamelbox passen. Alle verhalen worden hiervoor opnieuw geletterd. Deze uitgaven zijn op basis van een Duitse integrale reeks waarvoor alle artwork opnieuw werd ingescand voor een beter drukresultaat.

Elke integrale bevat ook bonusmateriaal in de vorm van covers voor het weekblad Kuifje, schetsen, concepttekeningen, illustraties, …

De oplage van deze complete set hangt af van het aantal vooruitbestellingen. Nu intekenen is de boodschap. Zo ben je zeker van jouw exemplaar. De prijs van de box is € 175,00.
Interesse? Stuur een mailtje naar info@stripsenzo.nl of vraag er naar in de winkel.

Resultaat 1–32 van de 4535 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–32 van de 4535 resultaten wordt getoond